Ratkaisu on sisälläsi.    

Ratkaisukeskeisesti sydämellä

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa pääpaino on tässä hetkessä ja tulevaisuudessa, vähemmän menneisyydessä. Tutkitaan yhdessä nykyhetkeen vaikuttavaa ongelmaa tai haastetta. Katsotaan asiaa tuoreesta näkökulmasta, määritellään asioita uudelleen, löydetään sinun voimavarasi ja vahvuutesi. Ratkaisut ovat jo sinussa, otetaan ne käyttöön!

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiaa ja mielenterveyden tukihoitoa - se on tarkoitettu ihan kaikille. Sinä itse määrität mihin asiaan haluat terapiassa keskittyä ja mikä on sinua parhaiten palveleva tavoite juuri sillä hetkellä.

Usein jo muutama tapaamiskerta tuo tilanteeseen toivoa ja pieniä edistysaskelia. Tutkimusten mukaan lyhytterapia, yleisimmin 5 - 10 istuntoa, on tehokas keino selättää haasteita ja ratkaista ongelmia.

Inhimillisyys, positiivisuus ja elämänilo ovat läsnä tapaamisissamme. 

Tutustumistapaaminen ilman sitoumuksia

Ensimmäinen kerta on tutustumistapaaminen. Ilman pitkäaikaisia sitoumuksia voimme yhdessä selvittää, tuntuuko yhteistyö luontevalta. Keskustelumme ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Tutustumistapaamisen aikana voimme kartoittaa, mikä on sinulle tällä hetkellä tärkein tavoite, jota kohti yhdessä lähdemme kulkemaan. Pienin askelin.

Merkitystä elämään, otetaan vahvuutesi käyttöön. Yhdessä.

Usein jo muutama tapaamiskerta keskittyneesti haasteisen asian ympärillä antaa toivonpilkahduksen ja ratkaisukeskeisen ajattelutavan mukaan innostavia, ajatuksia herättäviä ja eteenpäin vieviä pohdintoja. Saat hyödyllistä ajateltavaa ja pienen kotitehtävän suoritettavaksi. Pienillä onnistumisilla on suuri merkitys! 

Tapaamisrytmin voimme sopia yhdessä, 1 - 2 kertaa kuukaudessa on suositeltava. Tapaamiskertojen määrä vaihtelee yleensä 5 - 20 kerran välillä. Yhden istunnon pituus on 60 - 90 minuuttia.

Hinta on 

-  80 euroa 60 min
-  110 euroa 90 min

Tapaaminen onnistuu helposti ja koronaturvallisesti etänä tai lähitapaamisessa:

- netissä: teams/zoom -tapaamisena,
- puhelimitse: whatsapp-video, videopuhelu tai tavallinen puhelu
- kävelytapaamisena pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla
- sisätiloissa pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla

* Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo, Kerava Tuusula, Järvenpää, Porvoo

Lyhytterapiaan pääsee nopeasti ja helposti, ilman diagnoosia ja lähetettä. Terapeuttina minua sitoo vaitiolovelvollisuus, yksityisyytesi ja luottamuksellinen suhde ovat avainasia eikä käynneistä pidetä rekisteriä.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olen sinuun yhteydessä tapaamisajan sopimiseksi. Puhelinnumerosi voit jättää halutessasi viestikenttään.

Parempi mieli.